TEKNIK MENJAWAB SOALAN TEMUDUGA KERAJAAN DAN SWASTA


Salam hormat Tuan/Puan

“Susahnya nak dapat kerjaaaa sekarang nie.!”

Ayat ini sering diluahkan oleh para graduan, pekerja kontrak, pekerja sambilan dan individu yang sedang mencari pekerjaan tetap. Mana tidaknya, setelah berhempas pulas menamatkan pengajian, tibalah masanya untuk ‘memegang’ wang sendiri, membeli kereta idaman, melancong dan berkahwin! Oh serononknya. Namun realitinya tidak begitu.

Berapa ramai orang yang memiliki sijil, diploma atau ijazah tapi masih menganggur dan hanya melakukan kerja sambilan. Mengapa berlaku sedemikian? Adakah mereka tidak keluar mencari kerja dan hanya bergoyang kaki di rumah? Adakah mereka tidak menghantar resume ke mana-mana syarikat? Adakah mereka tidak pernah menghadiri temuduga? Ya, semua perkara ini telah mereka lakukan.

Namun, nasib tidak menyebelahi mereka apabila mereka GAGAL DALAM SESI TEMUDUGA.

Jika Tuan/Puan pernah mengalami nasib yang sama, saya ada berita baik buatTuan/Puan. Sahabat saya saudara Hafiz Lidin telah menerbitkan sebuah panduan lengkap yang diberi nama Teknik Menjawab Soalan Temuduga. Di dalam panduan ini mengandungi lebih 100 soalan yang sering ditanya ketika sesi temuduga. Lebih tepat lagi, ia mengandungi:

1. 10 soalan umum yang sering ditanya ketika temuduga
2. 10 soalan yang sering ditanya kepada graduan
3. 35 soalan yang berkaitan dengan kerja
4. 15 soalan lain yang mungkin ditanya
5. 22 soalan pelik yang mungkin ditanya

Kesemua soalan ini disertakan dengan tips cara menjawabnya dengan betul dan jawapan cadangan yang mampu menarik perhatian penemuduga memilih Tuan/Puan berbanding calon lain. Jawapan ini pula ditulis dalam dwi-bahasa iaitu Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Jadi, ia sangat memudahkan. Tuan/Puan hanya perlu hafal dan sesuaikan dengan situasi dan keadaan Tuan/Puan.

Jika Tuan/Puan berminat untuk mendapatkan kerja dengan lebih cepat atau ingin bertukar kerja lain yang lebih baik, saya cadangkanTuan/Puan dapatkan ebook ini segera. Ini kerana saya difahamkan saudara Hafiz Lidin hanya mencari 100 orang pertama untuk harga promosi ebook ini. Selepas kuotanya mencukupi, harganya akan dinaikkan.

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN EBOOK INI DENGAN HARGA PROMOSI SEGERA!!

IKHLAS,
ADMIN INDEX.MY

Advertisement
(Visited 242 times, 1 visits today)

Leave a Comment